Marakesh

Boulangerie - Patisserie

Bakkerij Marakesh is een familiebedrijf met een lange traditie in het bakken van brood en banket. Deze traditie gaat generaties terug en is overgegaan van vader op zoon. Een belangrijk kenmerk van Marakesh is het vasthouden aan traditionele werkwijzen en ambachtelijk werken. Dit resulteert in het fijnste brood en het lekkerste gebak van Nederland. Zorg om kwaliteit!

In de huidige vorm bestaat de bakkerij sinds 1991. Door het behoud van de kwaliteit is de bakkerij zo succesvol geworden, dat deze is uitgebreid in zeven filialen in Den Haag en Rotterdam. Kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice zijn binnen Marakesh de norm.

Wij weten hoe lekker en gezond brood smaakt. Door de familietraditie heeft Marakesh kennis en ervaring om lekker brood en gebak te maken. Daarbij wordt er uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke ingredienten, dat is het geheim van Marakesh.

Alle producten uit onze bakkerij voldoen aan de hoogste standaards van smaak, kwaliteit en versheid.

Bij bakkerij Marakesh houden we steevast vast aan onze beproefde tradities. Tradities waar onze klanten ons om vertrouwen, eigenlijk gewoon zoals het hoort.

Iets op maat laten maken of een speciale bestelling?
Plaats een bestelling, bel ons of vraag een offerte aan!